onsdag 25 mars 2015

Uppstartshelg med Team Art of Running

Vilken helg vi haft! Och vilket gäng vi är! Teamet består av tio underbara människor med helt olika bakgrunder, olika åldrar, olika erfarenheter kring löpning och bor på olika platser i Sverige. Men vi brinner alla för samma sak, natural running och trailrunning. Vi har alla likvärdiga värderingar, älskar naturen och brinner för att hjälpa andra människor och få folk i rörelse.
Tänk att man kan ha det så roligt med människor man inte känner. Men med dessa gemensamma nämnare känns det som att vi känt varann i evigheter och under detta dygn har jag fått vänner för livet.

Vi träffades hemma hos Anders och Lena på lördag fm, ett snabbt välkomnande och lite presentationer om oss själva, sen rätt ut på Wildboar-banan. Den enda uppmarkerade rundslinga i riktig trail alltså helt obanat, som jag vet finns i Sverige. Den är ca 11km och helt magisk! Så absolut värt att ta sig till trosa för att springa denna. Strålande sol och underbara människor i vacker terräng, precis så roligt och härligt är det med trailrunning. Glädje och gemenskap = trailrunning. 


Efter löprundan hade Lena lagat en helt gudomlig bondsoppa till lunch. Därefter gick vi till Art of Running center för att prova ut Teamkläder från Noname och skor från Inov 8




Sen tillbaka till huset för en spännande föreläsning av Ola Wallström som för övrigt också är med i teamet. En fantastisk inspirationsföreläsning om hur man ska förhålla sig till ja, egentligen allt som rör livet. Släpp taget, följ gps:en och ta babysteg. Visst låter det spännande:) Gå och lyssna på honom! Kan varmt rekommendera Ola som föreläsare, underbar människa!

Nu med massor med positiva tankar och känslor i kroppen efter Olas inspirerande ord var det dags för workshop. Ojojoj, så många tankar och så många drömmar om att få sprida glädjen till ett liv rörelse, natural running och trailrunning. Det här kommer bli sååååå bra! Ett fantastiskt Team att få samarbeta med!

Kvällen avslutades med gemensam matlagning av en meny med lyxråvaror! Denna gourmetmiddag avverkades i huvudbyggnaden på Åda Gård. Godsherren var med under middagen och vi fick äran att höra spännande historia från 1700-talet om Åda gods och Trosas öden, en och annan spökhistoria dök upp också;) 




Söndag morgon startades med löprunda några av oss körde hardcore och tog första halvan av Wildboar-banan vi andra tog en lugn skön runda runt omgivningarna kring Åda Gård. 

Efter en god frukost av vår alldeles egna kock Lena Nordström fortsatte vi vår workshop och satte upp en "actionplan". Helgen avslutades med en god lasagne. Tack Lena och Anders för en fantastisk helg hemma oss er! Så mycket värme och kärlek ni förmedlar! 
Kan bara sammanfatta denna helg med ett enda ord, 

TOPNOTCH!!!

Tack till våra sponsorer för att ni gör detta möjligt! Noname, Inov-8, Tailwind nutrition, Qualisys och Addilon




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar